Om os

Om Bio-Madsen

En virksomhed med erfaring

Vores baggrund

Bio-Madsen arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi samarbejdet med en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Mission & vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i flishugning for både private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i professionel flishugning med vores egne maskiner. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at hjælpe med andre specialløsninger, som lever op til vores kunders behov, men som samtidig også er omkostningsbesparende for vores kunder.


Vores vision er enkel:
 Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer dine forventninger.

 

Du finder os på

Bio Madsen
Digevej 2
8830 Tjele

Kontakt os på

Tlf. +45 40745843
Email: info@biomadsen.dk
CVR: 36662077

CVR: 36662077